DC Laptop Pack – за онези, които обичат да се отличават

Google+ Pinterest LinkedIn +

Комплект дизайнерски неопренов калъф и мишка за лаптопи, с които да придадете неподправена индивидуалност на техниката си.

Техниката е хубаво нещо - всеки обича да има нови лъскави джаджи, с които да впечатлява околните. Често пъти обаче е трудно да изпъкнеш в морето от еднакви смартфони, лаптопи или мишки, защото всичко изглежда сиво и произведено на конвейер. Което всъщност си е точно така. Затова, ако цените индивидуалността си и искате вашите устройства да се отличават лесно, това предложение със сигурност ще ви заинтригува.DC Laptop Pack (цена 29 лв.) е най-лесният и атрактивен начин да изпъкнете или просто да украсите лаптопа си по начин, който ви подхожда персонално. В този комплект влизат страхотен дизайнерски калъф за вашия преносим компютър, както и удобна портативна мишка, с която да завършите своеобразната "декорация".

Самите калъфи са изработени от мек, но издръжлив неопрен и носят неповторимото швейцарско качество, което ги прави доста здрави. А това е нещо, което изобщо не е без значение, като се има предвид, че те са призвани да пазят вашия преносим компютър и да го съхраняват, докато сте в движение. Калъфите са стандартни и подходящи за лаптопи с диагонал на екрана от 11 до 13 инча.

Обърнато е специално внимание на сигурността – влагоустойчивото покритие предпазва машината от дъжд, вода и всякакви течности. Освен това калъфът има и специална подплата, която да поеме част от удара при изпускане или друг инцидент. И, разбира се, не трябва да забравяме и най-различните красиви картинки и оформления, които да паснат идеално на вашата индивидуалност.Мишките са другата част от комплекта DC Laptop Pack и отново са производство на немската компания за мобилни аксесоари и периферия Pay Says Now. Те се отличават с ергономичен дизайн, осигуряващ удобство при продължителна работа. Изработката е стабилна и здрава, но в същото време мишките са доста леки – допълнително удобство за хората, работещи в движение, които не искат да бъдат обременени дори и с малко излишно тегло. Джаджата е от типа Plug-and-Play и просто се включва в лаптопа, който я разпознава моментално. Тя не изисква никакъв допълнителен софтуер и работи с всяка версия на Windows от XP насам. Освен че е практична и пасва идеално на захвата на ръката, мишката също се предлага в най-различни дизайни и разцветки, измежду които може да изберете най-подходящия за вас.При покупка може да изберете калъфа според размера на екрана (11 или 13 инча), както и желания дизайн на мишката.

Комплектът DC Laptop Pack ви дава чудесната възможност да премените вашия преносим компютър по начин, по който искате самите вие, а в същото време и да го снабдите със здрав предпазен калъф, който да ви гарантира дългото му и безпроблемно ползване.

Купи DC Laptop Pack ТУК

Сподели.