David Carretta идва с Aeroplane за партито на DJ Mag

Pinterest LinkedIn +

Още едно звездно име се присъединява към партито на DJ Mag BG с белгийската диско сензация Aeroplane на 24 април.

Става дума за френския музикант David Carretta, който може да се похвали с 20-годишна кариера, три албума, около 30 ремикса и взривоопасни шоута по целия свят.

Мустакатият продуцент от Марсилия е първият артист от световноизвестния немски лейбъл Gigolo Records, собственост на DJ Hell, който ще гостува у нас.

На сцената David Carretta се превръща в невероятен шоумен, демонстрирайки силен сексуален имидж, изпълнен с хумор и разкриващ мъжествен вид, кич и характер без морални задръжки.

Освен международните гости, в партито ще вземат участие и родните диджеи Andrei (Cotton Records), Stoned и DJ Solaris. Събитието ще започне в 22:00 часа с DJ Solaris, а в 23:30 часа зад пулта ще застанат Andrei и Stoned.

Диското на Vito и Stephan от Aeroplane ще се излива в продължение на два часа - от 00:30 до 02:30 часа. Веднага след тях щафетата ще поеме французинът David Carretta.

Както Avtora.com съобщи, партито на Aeroplane и David Carretta ще се помещава под НДК - в голямо подземие, наречено Дебаркадер. Входът е от паркинга под Моста на влюбените. DJ Mag обяви и официално афтър парти, което ще се състои в клуб Culture Beat.

Купи билет за партито на Aeroplane и David Carretta>>
Aeroplane кацат за първи път в София>>

Сподели.