Датски любовник влиза в Big Brother Family, ще разделя Елеонора и Давид

Pinterest LinkedIn +

Ако до този момент Big Brother Family не ви се е видял достатъчно атрактивен, продуцентите на шоуто имат още "скрити козове в ръкава".

След изненадващото напускане на Къщата от страна на семейство Леоманни, на които парите им се видяха крайно недостатъчно за желания стандарт на живот, сега в шоуто се очаква да влезе... датчанин. 


Искам си датчанина, писна ми от тоя Сульо...

И тъй като всичко в предаването е на принципа "поклон пред негово величество рейтинга", се оказва, че въпросната личност съвсем не е кой да е. Това е същият този господин, който преди време е купил диамантен пръстен на танцьорката Елеонора, чиято основна дейност до момента е да хока половинката си - пиколото Давид.

Поне засега обаче не е ясно дали скандинавецът ще склони на поканата на продуцентите, които след като видяха, че в първия любовен триъгълник (четириъгълник) между Цветелин, Ванеса и Светлин интригата никаква я няма (а сексът е абсолютен мираж), решиха да заформят нов такъв.


Скоро предстои и битката на гладиаторите за хубавата Ванеса...

Преди това обаче посочените по-горе герои от фамилната приказка ще се съберат на едно място, тъй като седмицата на романтика и спокойствие за Ванеса и Светлин свърши и те ще се присъединят към останалите квартиранти.

Как ще съжителстват те на едно място и дали агресията няма за пореден път да се окаже начин за решаване на проблемите, предстои да разберем съвсем скоро...

"Лъжа или истина"?! "Тъмна Индия" ли е Big Brother Family?!
Big Brother профили: Сем. Леоманни - Playboy модел и капризен богаташ >>
Tоп 10 най-секси Big Brother героини >>
Виж главните герои в Big Brother Family >>
TV Наблюдател: BB Family - български сеир Vs турски сериали

Сподели.