Дъщерята на Steve Harris и Ахат подгряват концерта на Iron Maiden в България

Pinterest LinkedIn +

Във връзка с предстоящия концерт на Iron Maiden в България организаторите от СМЕ разкриват подробности около гостуването на легендарните рокаджии.

Очаква се зрелищното шоу на 4 юни на столичния стадион "Локомотив" да бъде грандиозно, с огромна сцена и мощно оборудване. Най-голямата атракция на концерта ще бъде на финала, когато прочутият талисман на Iron Maiden Еди ще излезе на сцената с истински танк.

Музикантите пристигат в София заедно с Lauren Harris Band, които придружават мегазвездите по време на цялото им турне и ще бъдат техен съпорт за концерта. Интересното около участието на тази млада банда е, че нейната фронтдама Лорън Харис (Lauren Harris) е най-голямата дъщеря на басиста на Iron Maiden Стив Харис (Steve Harris).

Като подгряващи за концерта от българска страна на сцената ще се качат музикантите от Ахат.

Настоящото световно турне на Iron Maiden носи заглавието "A matter of the Beast Summer Tour 07" и е посветено на 25-та годишнина от излизането на легендарния "The Number of the Beast" и на последния им албум "A Matter of Life and Death" от 2006 г. Турнето стартира на 9 март от Дубай и ще продължи до 23 юни, когато е датата им в Белгия. До момента са разпродадени общо над 800 000 хиляди билета за концертите от турнето на легендарните британци.

За концерта в България билетите за правостоящи на цена 30 лв. вече са напълно изчерпани, съобщават организаторите от СМЕ и допълват, че все още има билети за седящи места на цена 45 лв., за VIP зоната - 60 лв. и за зоната пред сцената - 50 лв.

Билетите са в продажба чрез мрежата на TicketPro.

Сподели.