Darth Maul: Apprentice - вижте филма за Star Wars с над 6 милиона гледания

Pinterest LinkedIn +

За някои втората трилогия "Междузвездни войни" бе едно голямо разочарование, но ситският лорд Дарт Мол определено е един от най-ярките образи от тази вселена изобщо. В ново фен видео, дълго почти 20 минути, имате възможност да видите триумфалното завръщане на злодея и да научите малко повече за предисторията му. Един от създателите на клипа посочва: "Винаги сме мислели, че Дарт Мол заслужаваше повече екранно време, затова искахме да направим филм само за него и за най-добрите битки със светлинни мечове, които можем да създадем." Късометражният филм, плод на двегодишни усилия, вече има над 6 милиона гледания в YouTube и предвид интереса е съвсем възможно скоро да видим и още от същите автори. Отделете 20 минути от времето си да го изгледате – определено няма да съжалявате.

За някои втората трилогия "Междузвездни войни" бе едно голямо разочарование, но ситският лорд Дарт Мол определено е един от най-ярките образи от тази вселена изобщо.

В ново фен видео, дълго почти 20 минути, имате възможност да видите триумфалното завръщане на злодея и да научите малко повече за предисторията му. Един от създателите на клипа посочва:

"Винаги сме мислели, че Дарт Мол заслужаваше повече екранно време, затова искахме да направим филм само за него и за най-добрите битки със светлинни мечове, които можем да създадем."

Късометражният филм, плод на двегодишни усилия, вече има над 6 милиона гледания в YouTube и предвид интереса е съвсем възможно скоро да видим и още от същите автори. 

Отделете 20 минути от времето си да го изгледате – определено няма да съжалявате.


Сподели.