Дарт Вейдър се завърна в нов трейлър на Rogue One: A Star Wars Story

Pinterest LinkedIn +

Отново се завръщаме в една далечна, далечна галактика... с първия от spin-off филмите на Disney от вселената на Star Wars (Междузвездни войни), озаглавен Rogue One: A Star Wars Story! 2-минутният трейлър ни представя историите на главните герои и мотивите им да се включат на едната или на другата страна на барикадата. Верни на стила си, Disney ни показват изключителни кадри, без да издават много от сюжета. Факт е обаче, че вълнението покрай The Force Awakens (Силата се пробужда) приключи и премиерата на Rogue One наближава. А и кой не би се изкефил на великолепния Дарт Вейдър, пък било то и за скромната една секунда.

Отново се завръщаме в една далечна, далечна галактика... с първия от spin-off филмите на Disney от вселената на Star Wars (Междузвездни войни), озаглавен Rogue One: A Star Wars Story!

2-минутният трейлър ни представя историите на главните герои и мотивите им да се включат на едната или на другата страна на барикадата.

Верни на стила си, Disney ни показват изключителни кадри, без да издават много от сюжета. Факт е обаче, че вълнението покрай The Force Awakens (Силата се пробужда) приключи и премиерата на Rogue One наближава.

А и кой не би се изкефил на великолепния Дарт Вейдър, пък било то и за скромната една секунда.


Сподели.