Даниел Радклиф и Джон Хам заедно в нов лекарски сериал

Pinterest LinkedIn +

Идолът на цяло едно поколение - Даниел Радклиф (Daniel Radcliffe), и звездата от Mad Men (Момчетата от Медисън Авеню) - Джон Хам (Jon Hamm), ще си партнират в новия сериал A Young Doctor's Notebook.

Интересното е, че двамата ще се превъплътят в един и същ герой от автобиографичните съчинения на руския писател Михаил Булгаков.

Джон Хам ще се превъплъти във възрастния мъж, който често има комични разговори със своето по-младо "аз", в чиято роля ще влезе именно Радклиф.

Режисьор на мини сериала е Алек Хардкасъл, който има зад гърба си голям списък с телевизионни продукции, включително режисурата на епизоди от The Office, Park and Recreation и Lead Balloon.

"Вече от няколко години съм голям почитател на Булгаков и веднага щом се появи възможността да участвам в проекта, се съгласих", коментира Радклиф, който засега успешно успява да се откъсне от образа си на Хари Потър, донесъл му огромна слава.

A Young Doctor's Notebook ще дебютира по Sky Arts през декември, като първият му и засега единствен сезон ще се състои от четири епизода.


Сподели.