Dancing Stars 2013: Шоуто приключва на 7 юни, две двойки отпадат дни преди финала

Pinterest LinkedIn +

Последните редовни елиминации на участници в Dancing Stars 2013 ще се състоят на 31 май, петък, и 3 юни, понеделник, в резултат на което до големия финал на 7 юни ще стигнат само 3 двойки.

Петте двойки, които достигнаха до тази фаза на надпреварата, са Ангел и Дорина, Елен и Калоян, Петко и Яна, Стелла и Атанас и Део и Елена, около чиято предизвестена победа напоследък се спекулира усилено в някои медии и социалните мрежи. На полуфинала на 3 юни ще се класират 4 двойки, а коя от изброените ще отпадне, ще стане ясно в последния ден на месец май.

И този път всички звезди ще имат свои защитници в залата, които ще лобират за оставането им в шоуто. Петко ще се радва на подкрепата на Стефка Костадинова и Ивайла Бакалова. Поли Генова ще подкрепи Ангел. Популярният водещ Ники Кънчев и Таня Богомилова ще аплодират Део. Елен Колева ще бъде подкрепена от Ирен Онтева и Нешка Робева, а Стелла е поканила близки семейни приятели.

Три музикални изпълнения на живо ще съпътстват танцовата програма в шоуто на 30 май. Графа, Михаела Филева и VenZy ще представят актуалния си летен хит "А дано, ама надали". Мариана Попова ще изпее най-новата си песен на испански Busqando te заедно с бенда на Дани Милев. Дебют на новото си парче ще направи и финалистът от X Factor Боги.

Сподели.