Dan Bull отново е зверски добър с епичния Fallout 4 Special Rap (Видео)

Pinterest LinkedIn +

"Здравейте. Аз съм Dan Bull и рапирам за видеоигри". Това гласи YouTube визитката на свръхпопулярния, самопромотиращ се и самоиздаващ се британски артист, чийто най-нов проект Fallout 4 Special Rap предлагаме на вашето внимание.

Три дни след дебюта си Fallout 4 Special Rap влезе в сайтовете за вирални клипове, а Dann Bull има всички изгледи да закове едномилионния абонат в YouTube преди края на 2015 година (Subscribe).

За незапознатите, Fallout 4 бе голямата сензация на E3 2015 и е една от най-чаканите видеоигри на годината (за Fallout последователите - и на десетилетието).
Реакцията ни при анонса на играта на тазгодишното Експо

Ентусиазиран не по-малко от феновете си от премиерата на играта на 10 ноември, 29-годишният Даниел Г.Л. Бул, родом от Бромсгроув, Уорчестършир, заяви, че ако играта наистина излезе толкова добра, колкото се надява да бъде, ще продължи да записва Fallout парчета.

Докато чакаме това да се случи, не ни остава нищо друго, освен да въртим плейлиста с най-големите хитове на Dan Bull, в т.ч. Skyrim Epic Rap (12 млн. гледания), Minecraft Creeper Rap (10,4 млн. гледания), Dishonored Rap (5 млн. гледания), Assassin's Creed Epic Rap (4,3 млн. гледания), BioShock Infinite Rap (3,3 млн. гледания) и т.н.
И, разбира се, да превъртим няколко пъти Fallout 4!


Сподели.