Дамян Попов (Music Idol): "Няма да правя дует с Емилия"

Pinterest LinkedIn +

Участникът в реалити шоуто Music Idol 2 - Дамян Попов, няма да записва дует с попфолк изпълнителката Емилия. Новината за съвместната песен е плод на подвеждаща информация, разпространена в родното медийно пространство.

"Аз дори не познавам Емилия, нямам отношение към нея и по никакъв начин не сме обсъждали подобен общ проект", каза за Avtora.com Дамян Попов. "Не знам откъде се появи тази информация, но тя е абсолютна невярна", допълни изпълнителят.

Дамян Попов подозира, че неверните слухове целят да предизвикат конфликтна ситуация между него и певиците Анелия и Емилия. "С Анелия сме много близки приятели и тези клюки не биха повлияли на нито един от нас", споделя участникът в Music Idol 2.

През юни 2008 г. Дамян Попов записа първата си самостоятелна песен, озаглавена "Тръгваш ли?", а понастоящем работи по записите на следващата си композиция, изцяло дело на Владимир Ампов - Графа. "Има голяма възможност парчето да бъде в дует с известна поп певица, но засега не искам да споменавам нейното име", коментира Попов.

Изпълнителят е поканен да участва в 13-тото издание на "Балкански младежки фестивал", който ще се проведе межу 10 и 15 септември в град Сандански. В културния форум, който е под патронажа на Държавната агенция за младежта и спорта, ще се изявят близо 1000 млади артисти от страната и чужбина. "Чувствам се много добре след финала на Music Idol, но от тук нататък предстои най-трудният етап за всички, излезли от подобни формати - да се докажат като изпълнители в музикалния бранш", каза още Дамян Попов.


Сподели.