DAILYMAIL: Българските политици обявиха война на британските парти туристи

Pinterest LinkedIn +

Британският таблоид Daily Mail отдели достойно внимание на българския вицепремиер Валери Симеонов и битката му срещу парти културата в курорта Слънчев бряг.

"България се превърна в Мека за британските туристи, които искат малко повече от евтина напитка и шумни партита на плажа. Над 281 000 британци са посетили страната през миналата година" − посочва британското издание и добавя, че онези, които тепърва се отправят към страната ни с желание за безгрижен парти живот, ще останат силно разочаровни.

Причината - според Daily Mail политиците у нас са започнали истинска "война срещу шума". Изданието описва акциите на вицепремиера от "Обединени патриоти" в няколко нощни клуба в курорта и отменянето на музикалния фестивал SOLAR Summer 2017.

"В нашата страна има беззаконие и вакханалия − ние ще променим това!" − цитират британските журналисти съобщение на Симеонов, публикувано във Facebook. − "Ние ще привлечем по-солидни туристи и ще имаме по-добро качество на туризма!"

Изданието цитира друга британска медия − The Sun − с информацията, че фестивалът "SOLAR Summer 2017" в Слънчев бряг е отменен.

Накрая от Daily Mail припомнят, че България не е единствената страна, изморена от развлеченията на британските туристи. През юни британци на испанския остров Майорка са били заснети на улицата, голи посред бял ден, носещи секс кукли и лежащи на улицата, докато местните власти се опитали да спрат лошото им поведение.

Сподели.