Да миришеш на Gene Simmons, Kiss... или "уханието на успеха"

Pinterest LinkedIn +

Американската глем рок група Kiss и Gemini Cosmetics Inc. сключиха бизнес сделка за разработването и пускането на пазара на козметична линия за красота и парфюмерийни продукти с логото на групата. Ароматите "Kiss" се очакват на пазара тази есен.

Ето и описанието на уханията на серията за жени и мъже:
 
В "Kiss" за жени се открояват ароматите на ябълка, мокри смокинови листа и зърна от червен пипер; към тях се добавени омекотените ухания на червен мак, черна орхидея, червен жасмин и кала, на фона на едва доловими нюанси на кехлибарени кристaли, мускус, лачена кожа и махагон.
 
Ароматната композиция на "Kiss" за мъже пък включва уханията на бергамот, бял пипер, лавандула, кипарис, ром, бор, сандалово дърво и др.
 
В скорошно съобщение до медиите китаристът на Kiss Пол Стенли (Paul Stanley) беше цитиран да казва: "Докато повечето луксозни парфюми комуникират със сходни вкусове, искаме тези аромати да не са по правилата и да заговорят на един съвсем различен език на тялото. Точно като Kiss, тези аромати уверено ще въплътяват едно изключително секси, агресивно и уникално излъчване."
 
В същото изявление Джийн Симънс (Gene Simmons), един от най-преуспяващите бизнесмени в рокендрол гилдията, казва: "KISS носи уханието на успеха, както ние го рабираме... и както го разбират всички жени и мъже, които ще го използват. Парфюмът ще оглави класациите скоропостижно след появата си."
 
В момента хит на пазара е парфюма на друга звезда от музикалната сцена - "Unbreakable" на Diddy.
Сподели.