Да бъдеш Playmate of the Year

Pinterest LinkedIn +

Състезавайки се по красота и сексапил с 11 достойно конкурентки от София, Бургас, Варна, Пловдив, Пазарджик и Чирпан, тази година с възжеланата от не малко девойки титла Playmate of the Year 2006 се сдоби 18-годишната Николета Лозанова.

Николета е на 18 и все още е ученичка в пловдиско общообразователно училище. Нямайки задръжки по отношение на голотата си, сега тя буквално е с едни гърди напред пред своите съученички - има договор като рекламно лице на генералния спонсор на конкурса водка Flirt и регистриран на нейно име чисто нов автомобил.


Mis Playmate и водещия на финала на конкурса, Зуека, в току-що спечелената от нея кола Сн. Playboy

Звездата на новата Playmate of the Year изгря още преди конкурсът на Playboy да стане факт. Николета участва в атрактивния нов клип на Устата “50/50” заедно с още половин дузина сексапилни момичета.

“Снимките на това видео ми помогнаха доста да се настроя на Playboy-вълна. Благодарна съм на фотографката Велислава Георгиева, която ме откри в един Интернет сайт и ме посъветва да участвам както в конкурса на списанието, така и в клипа на Устата”, сподели новата Playmate България и предстояща Playboy корица.


Николета (вдясно) се съблече и в новото видео на Устата

Сподели.