D_2 влизат в Star Academy

Pinterest LinkedIn +

Рожденият ден на номинирания за изгонване "заради неприобщаване към колектива" Ивайло от “Стар Академи, днес, съвпада с още едно голямо събитие - неговата любима БГ банда D_2 влиза в Академията за майсторски клас.

Преди 10 дни D_2 официално обявиха, че се разделят със своя фронтмен Дичо. Както Аvtora.com пръв съобщи, гостуването в Къщата на талантите е първата голяма публична поява на групата без нейния екс-вокал.

“Петимата” от D_2 ще "взривят" Академията, влизайки като истински rock stars – на мотори. Момчетата са подготвили много изненади за 11-те Таланти, които изобщо не подозират какво ги очаква. Едно е сигурно – D_2 ще пеят свои парчета с всички в Академията.

Зрителите на Нова телевизия ще могат да видят какъв подарък са подготвили D_2 за Ивайло, в четвъртък – 26 май, от 20:30 часа.
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.