"Deep Zone" с нова певица и видео от Ибиса

Pinterest LinkedIn +

Българската група "Deep Zone Project" започва годината с нова вокалистка, нови проекти и нова песен директно от Ибиса. Старта на новите си начинания музикантите ще отбележат с парти-промоция на 16 март в клуб "Joy Station". 

На 3 март в Лондон групата официално представи новата си певица Ева Мария по време на внушителен концерт (Wild Rose festival) в препълнената зала "The Grand". Още с първото си изпълнение "сладкото миньонче" (както я наричат в групата) успя да вдигне на крака публиката с глас, присъствие и харизма. Ева Мария е позната с успешното си участие в два сезона на телевизионното шоу "X Factor". Пее от малка в различни формации в България и чужбина. Има музикално образование. Родена е през 1993 г. в гр. Добрич.

На сцената групата официално се сбогува с предишната си вокалистка Нелина и си обещаха да останат добри приятели завинаги. 

На същата дата групата отбеляза 19 години от създаването си. Тази промяна бележи ново начало за "Deep Zone Project", които стартираха и чисто нов проект, наречен "IBIZA Sound Machine". Чрез него музикантите ще издават клубна музика от целия свят, както и лайв ремикси на емблематични парчета от Ибиса.

Към групата официално се присъединява и китаристът Дани Димитров, който допълнително освежава сценичното присъствие и музиката им. 

Първото официално видео на "IBIZA Sound Machine" се казва "Say My Name" и е заснето в Ибиса за 4 дена. То показва прекрасни гледки и една необичайна история с неочакван край – Ева Мария бременна от... скейтборд, който всъщност представлява нейното гадже. 

Песента ще се разпространи в цял свят по различни музикални радиа и телевизии и ще бъде излъчена още от над 100 канала в YouTube. Режисьор на видеото е Bashmotion, a от Networx.bg за пореден път подават ръка на БГ музиката.

На 16 март "Deep Zone", "IBIZA Sound Machine" и няколко топ диджеи правят мощно Ибиса парти в Студенски град. Ще се миксира и изпълнява на живо парти музика от Ибиса и България. Съвсем скоро "Deep Zone Project" ще пуснат първата си нова песен (в този формат), която ще е съвместен проект с един от най-популярните БГ рапъри.

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.