Цветан Цветанов и Мариан Вълев-Куката сядат рамо до рамо в "Стани богат"

Pinterest LinkedIn +

Вицепремиерът Цветан Цветанов ще застане до най-известния мафиот на малкия екран Мариан Вълев-Куката в епизода на "Стани богат" с премиерно излъчване на 11 февруари. Двамата ще седнат на стола на богатството, за да играят благотворително за децата – спортни таланти и програмата "Стани шампион".

Пред водещия Ники Кънчев Цветанов ще разкаже за семейството и приятелството в политиката, а Мариан Вълев ще сподели как се чувства, когато хората по улицата го отъждествяват с Куката. Въпроси за най-големия мафиотски бос в САЩ и "Раждането на трагедията" на Ницше са само част от предизвикателствата, през които двамата ще трябва да преминат в играта.

Веднага след тях в студиото на "Стани богат" ще влезе двойка по линия на приемствеността – победителят от X Factor Рафи, който дебютира в "Стани богат" на 12-годишна възраст (той е първото дете, сядало на стола на богатството в детския формат на "Стани богат"), и изпълнителят на "Светът е за двама" Орлин Горанов.

Встрани от куиза двамата ще разговарят с Ники Кънчев и за разликите в поколенията, за "Златния Орфей" и X Factor, за днешните музикални изпълнители, за първите песни и дори уроците на казармата.


Гледай видео с Рафи>>
Гледай видео с Орлин Горанов>>

Сподели.