Crytek обяви Arena of Fate на студиото си в София за PC и конзолите

Pinterest LinkedIn +

Crytek анонсира следващото си ново заглавие, чийто рилийз предстои още това лято. Arena of Fate ще бъде представена по-подробно по време на започващото след броени дни E3 2014, но компанията вече разпространи пилотния тийзър на играта, за която се предполага, че ще бъде мултиплеър онлайн бойна арена (т. нар. MOBA), или иначе казано в жанра на Dota 2 и League of Legends с епични PvP конфронтации, в които един на друг ще се противопоставят отбори от по петима играчи.

Играта се разработва от студиото на Crytek в София, отговорно за Knights of Honor и WorldShift, и вече има действащ официален сайт, който позволява записването за предстоящите бета тестове на PC версията й. В допълнение към атмосферата и интензивното действие в геймплея, Arena of Fate интригува и с каста на персонажите, измежду които играчите ще могат да избират своите герои.

До момента са известни само малка част от тях, а именно Фенрир, Никола Есла, Жана Д'арк, Робин Худ, Червената шапчица, Франкенщайн, Джак Изкормвача и Барон Мюнхаузен. Геймплей трейлър, демо видео и конкретна информация за останалите платформи, за които Arena of Fate ще бъде издадена на все още неуточнена дата, вероятно ще бъдат разпространени от Crytek по време на Е3.


Сподели.