Craig David - Trust Me

Pinterest LinkedIn +

Един от най-успешните великобритански изпълнители Крейг Дейвид (Craig David) се завръща на музикалния пазар с чисто новия си албум "Trust Me".

Тавата беше предхождана от дебютния от синглите "Hot Stuff", който е в музикалния ефир от 5 ноември. "Hot Stuff" комбинира неподражаемите вокални умения на Крейг Дейвид с неустоими фънк бийтове и семпъла от класическото парче на Дейвид Бауи (David Bowie) "Let’s Dance".

Записан в Хавана, Куба, с продуцента Мартин Терефе (Martin Terefe) и китариста-продуцент Фрейзър Смит (Fraser T. Smith), сингълът "6 of 1 Thing" свидетелства за влиянието на кубинската култура върху новата продукция на Крейг Дейвид. Баладата "Awkward" пък е с един от най-емоционално наситените текстове на певеца досега.

От своя страна, парчето Trust Me, дало име на албума, е своеобразна закачка с твърдия ритъм, а парчето "She’s On Fire" комбинира твърдия бас с нежния глас на Крейг.


Крейг Дейвид печели три пъти Ivor Novello Awards (включващи и наградата "автор на песен на годината" и "най-добра съвременна песен"), четири MOBO’s (една от които е за "най-добър Великобритански артист") и две MTV Europe Awards.

Изпълнителят работи в обкръжението на талантливи артисти като Sting, Mark Hill и Pete Devereux от Artful Dodger.

"Trust Me" ще бъде представен със селекция от интимни live шоута, планирани за следващия месец.

Траклист:

1. Hot Stuff
2. 6 Of 1 Thing
3. Friday Night
4. Awkward
5. Just A Reminder
6. Ofiicially Yours
7. Kinda Girl For Me
8. She’s On Fire
9. Don’t Play With Our Love
10. Top Of The Hill
11. This Is The Girl

Разпространява Warner Music/ Орфей мюзик
Сподели.