Concret представя магията на "Burning man"

Pinterest LinkedIn +

Четвъртото издание на поредицата от събития "No Orders x Playa Stories", които това лято превземат "Hacienda Beach" в Лозенец, ще представи на публиката един от най-провокативните и разпознаваеми артисти на "Burning man" – Concret. Той е част от артистичния колектив на "Mayan Warrior" и музикалната му стилистика преплита хаус ритми с дълбоки испански вокали, техно атмосфера с диско синтове и еклектична бас линия в комбинация с етно перкусии. 

Събитията "No Orders x Playa Stories" дават поле за изява на всякакъв вид талантливи хора, които творят и променят обществените стереотипи, а музикалната насока е изцяло съсредоточена към нови в своето музикално себеизразяване артисти. През това лято "No Orders" представя събитията от поредицата "Playa Stores", които са вдъхновени от фестивала "Burning man" и вече дадоха възможност на стотици гости на "Hacienda Beach" в Лозенец да се потопят в едно вълнуващо сюрреалистично преживяване. Освен музика на световно ниво събитията представят атрактивна сцена, декор и провокиращи въображението артисти. Смелата идея, която идва от сърцето на "No Orders" общността, е чрез поредицата "Playa Stories" да пренесат в България духа на легендарния фестивал "Burning Man", който дава свободата да изгубиш и да намериш себе си едновременно чрез музиката и изкуството.

"No Orders x Playa Stories" e копродукция  на Пламен Василев-Diass, който е един от най-популярните диджеи и продуценти в България, и Ивета Александрова от "The Altitude Agency", която е част от екипа на множество световни брандове за събития като Woomoon, Desert Hearts, Acid Sundays, Saga, Gardens of Babylon, Xolocate в Ибиса, Мексико, Ню Йорк и много други. Те заедно разработват концепцията на бранда, която е да обединят и запознаят всеки почитател на музиката с различното, алтернативно лице на електронната сцена. Събитията дават поле за изява на всякакъв вид талантливи хора, а музиката обхваща елементи от най-различни екзотични култури, ориенталски мотиви и вокали, които са неизменна част от сетовете на всички гости. До момента специални гост диджеи на събитията "No Orders" са били Maga, Luca Musto и Ali Kuru  – един от най-иновативните и интересни артисти от ъндърграунд сцената на Турция.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.