Company of Heroes се завръща с продължение догодина

Pinterest LinkedIn +

Отлично оценената от критиката и феновете реалновремева стратегия Company of Heroes на канадското студио Relic Entertainment, специализирано в производството на игри в този жанр (Warhammer 40,000: Dawn of War, Warhammer 40,000: Dawn of War II), ще се сдобие s продължение, чийто рилийз е планиран за 2013 г.

След непредумишленото й изтичане, новината бе обявена официално от THQ, като още преди това станахa известни и първите подробности във връзка със сюжета на играта.

Така например вече е известно, че основната кампания ще изпрати играчите на Източния фронт по време на Втората световна война, давайки им контрол над руската армия. (Соловата кампания в оригиналната игра е ситуирана в Нормандия, а полковете, чиито действия се манипулират от играчите, са американски).

Съществена роля в геймплея на Company of Heroes 2 ще играе времето – суровите снежни условия ще са фактор, с който играчите ще трябва да се съобразяват, тъй като дълбокия сняг ще забавя единиците им, като в същото време им служи за укритие.

Играта се разработва от Relic Entertainment върху нейната собствена технология Essence 3.0 Engine и Havok Physics на ирландската компания Havok.

Сподели.