Comic-Con 2014: Marvel потвърди продължение на Guardians of the Galaxy за 2017 година

Pinterest LinkedIn +

Очевидно е, че Guardians of the Galaxy е най-очакваният филм на Marvel от много време насам и студиото се възползва от ситуацията по най-добрия възможен начин - като обяви продължението му.

До премиерата на лентата остават няколко дни, но това не попречи на Крис Прат, който играе ролята на Питър Куил, да обяви официално, че той и екипът му ще се завърнат на 28 юли 2017 г.

Режисьор на втората част отново ще е Джеймс Гън, който до момента обещаваше на феновете, че продължение ще има, стига първият филм да се представи добре в боксофиса.

Позитивните ревюта от страна на критиците (100% рейтинг в Rotten Tomatoes) и изключителният интерес към космическите престъпници доведе до неочакваната новина.

Преди да се завърнат Guardians of the Galaxy обаче, ще видим поне два филма на Marvel през 2016 г. - Captain America 3 и вероятно Doctor Strange.

Очаква се студиото да не изневери и на майската си премиера за 2017 г. Все още обаче нямаме информация кой филм ще заеме свободното място.

Guardians of the Galaxy е с участието на Крис Прат, Дейв Батиста, Зоуи Салдана, Брадли Купър, Вин Дизел, Карън Гилън, Глен Клоуз и др.

Сподели.