Coldplay Live 2012 в кино Аренa

Pinterest LinkedIn +

На 13 ноември, точно в 20:00 часа, Coldplay ще влязат в най-големите зали на кино Арена Запад в София, кино Арена Младост в София, кино Арена Мол във Варна, кино Арена Парк Мол в Стара Загора, кино Арена Централ Мол във Велико Търново, кино Арена Централ Мол в Плевен и кино Арена Фламинго в Пловдив.

Coldplay Live 2012 е първият филм за култовата британска група в нейната деветгодишна история. Той документира феноменалното световно турне на музикантите - Mylo Xyloto, започнало през 2011 година и видяно от над три милиона души.

Режисирана от Paul Dugdale, работил по концертите на Adele в The Royal Albert Hall и The Prodigy's World's on Fire, лентата показва най-вълнуващите моменти от концертите на Coldplay.
 
"Никога не сме се забавлявали така, както на турнето Mylo Xyloto. Почувствахме се наелектризирани от самото начало, отчасти защото се гордеем с музиката си, хареса ни атмосферата от готините LED гривни на феновете, пиротехниката, лазерите и всички останали ефекти, но най-главното бе невероятната публика, за която свирихме.

С годините нашата публика става все по-неразривна част от самите концерти. Те са енергични, шумни, пълни с емоция и наистина ни карат да извадим всичко от себе си и да звучим, както никога досега. Искахме да консервираме тези невероятни чувства и филмът направи точно това", коментира фронтменът и автор на парчетата на мултиплатинената банда - Крис Мартин.

Coldplay Live 2012 в кино Арена>>

Сподели.