Барабанистът на Coldplay и фронтменът на Snow Patrol с епизодични роли в Game of Thrones 3

Pinterest LinkedIn +

Британският музикант, барабанист на мултиплатинената британска алтърнатив рок група Coldplay - Уил Чампиън, ще запише участие в епизод от третия сезон на хитовия сериал на HBO Game of Thrones.

Ролята на 34-годишния мултиинструменталист от Саутхемптън, който изпълнява главната вокална партия в парчето The Goldrush (b-страна на Life in Technicolor II), ще бъде на барабанчик, но дали появата му в шоуто ще бъде по-скоро на статист, или ще включва и реплики, предстои да стане ясно.

Освен Чампиън, в Game of Thrones 3 ще вземат участие фронтменът на Snow Patrol – Гари Лайтбоди, и Iwan Rheon от Misfits, както и Макензи Крук от The Office и Ед Скрайн, който участва в дебютния пълнометражен режисьорски проект на Plan B – Ill Manors.

Пилотният епизод от Game of Thrones 3, чиято снимачна площадка е изградена в Дубровник, Хърватска, ще бъде излъчен по HBO на 31 март 2013 г. В главните роли ще се завърнат Питър Динклейдж, звездата от "300" Лена Хеди, Николай Костер-Валдау, Емилия Кларк, Иън Глен, звездата от Silent Hill: Revelation - Кит Харингтън, Мейси Уилямс и др.

Сподели.