Цитиридис бесен: уж тарикат, а го прецакаха със сметката на плажа!

Pinterest LinkedIn +

Николаос Цитиридис, който търси медийно внимание по всеки възможен начин, не спира да бълва информация за това къде и какво му се случва.

От няколко дни той разпространява снимки от морската си ваканция. Първо акцентът беше върху това, че видиш ли вече е звезда, но никой никъде не го разпознава.

Към днешна дата вниманието му е насочено към наглеците на плажа, които го одрусали със сензационна сума.

Като всеки редови отпускар, Николаос се поинтересувал колко ще му струват шезлонг и чадър на морския бряг.

Цената от 10 лв го задоволила и той доволно се опънал.

Е, да, но истината лъснала в последствие. Към шезлонга и чадъра вървяла допълнителна консумация. За коктейлче и плодова салатка, които иска или не трябва да плати, Цитиридис трябвало да се бръкне с още 46 български лева.

Така тънките сметки му излезли прекалено дебели. А динята, нарязана на кубчета – солена.

Въпреки прецаквацията водещият се опитва да звучи свежарка.

Можеха да ми донесат динена кора!”, надсмива се над ситуацията наследникът на Дългия в телевизионния ефир. И признава, че пробвал да мине по тънката лайсна – да бутне на спасителя 20 лева и да избяга от сметката. Да, но не го огряло.

Финалът на цялата картинка бил, когато му донесли късметче от кафе на изпроводяк. Кафе нямало, а пожеланието, което му се паднало, било абсолютна кулминация.

„Весели Коледни празници!” прочел Нико и потеглил по горещия пясък.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.