Cinderella и Mr. Big искат българска бира

Pinterest LinkedIn +

Общият концерт на Cinderella и Mr. Big ще се състои на 15 юни в столичната зала "Фестивална". За гостуването си в България, и двете групи изпратиха доста нетипични за рок изпълнители от такава величина изисквания.

Така например, Paul Gilbert и компания пожелаха да пият единствено и само местна бира. Поради натоварената си тур програма, групата си е изградила специален режим на хранене по дни - шоуто на Mr. Big в София е в сряда, когато на дневен ред са ястията от свинско или агнешко месо.

Музикантите от Cinderella пък се придържат към строга здравословна диета - менюто им е без пържени храни и продукти с високо съдържание на мазнини. Глем рок легендите пожелаха български специалитети, както и огромни количества енергийни напитки, вода с витамини и различни видове родни марки бира. Най-необичайното желание на групата е гроздето в купите с плодове да бъде предварително обелено.

Cinderella и Mr. Big пристигат в оригиналните си състави в България. Все още могат да се закупят билети за концерта на цена от 50 лв. в мрежите на Ticketstream и Eventim. На 15-ти юни пропуските ще се продават по 60 лв.

Сподели.