Чуйте новата песен на Stamenowa – "Limited Edition"!

Pinterest LinkedIn +

Месец след като пусна дебютния си сингъл, предизвикателната брюнетка от българската хип-хоп сцена избухва с ново парче. "Limited Edition" пристига с провокативен текст и шокиращо видео.

Кадрите показват как една жена, която знае цената си, буквално може да унищожи и най-здравия мъж, при това с финес и сексапил.

Създателите предупреждават, че видеото не е за хора със слаби сърца – от една страна заради хорър моментите, а от друга – заради екзотичния начин, по който певицата провокира с думите "опитай моя вкус".

Проектът отново е резултат от съвместната творческа работа на Stamenowa и L Padr3. Под псевдонима се крие българинът Йоан Николаев, който от години живее и се занимава с музика в Австрия и който беше в основата на създаването на първия хит на изпълнителката "Fuego".


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.