Чуйте най-новото парче на Дара "BTW (Bye, Bye)"

Pinterest LinkedIn +

Вторият международен проект на младата българска звезда Дара вече е факт! Песента се казва "BTW (Bye, Bye)" и е създадена съвместно с едни от най-известните гръцки диджеи Livin R и с Noisy, част от нашумелия покрай Елени Фурейра (Eleni Foureira) лейбъл "Panik! Records". Представител на гръцката музикална компания се е свързал с "Вирджиния Рекърдс" с молба Дара да се включи в приоритетния за тях проект. Не след дълго певицата създава с двама български автори – Николай Николов X и Георги Киров D-ZastA – вокалната линия и текста на песента.

На 18 февруари в канала на "Вирджиния Рекърдс" се появи тийзърът на клипа, който разкрива само двама влюбени, държащи се за ръце, бягащи от някой в тъмен тунел със сак в ръка. Какво има в сака, защо бягат, къде отиват и кои са те ще разберете във видеото към "BTW (Bye, Bye)", замислено и осъществено като интересен кратък филм благодарение на талантливия млад режисьор Димитрис Георгиев.

Официалната премиера на песента е на 22 февруари в официалния YouTube канал на "Вирджиния Рекърдс". Сингълът ще бъде наличен за стрийминг и даунлоуд във всички дигитални платформи - Apple Music, Spotify, Google Play и др.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.