Чуйте най-новия сингъл на "Ofenbach" - "Love Me Now"!

Pinterest LinkedIn +

С над 2 милиарда стриймвания и поредица от глобални хитове ("Wasted Love", "Head Shoulder Knees & Toes", "Be Mine", "Hurricane") най-слушаната френска група в света - "Ofenbach" - се завръща с нов сингъл. Той е озаглавен "Love Me Now" и в него участва и "Fast Boy" – ново популярно денс дуо от Берлин. То е създадено през 2021 г., а вече получи платинени и диамантени сертификати.

Краят на 2022 г. ще бъде натоварен за "Ofenbach": След международно лятно турне с над 40 концерта, "Love Me Now" ще бъде новият сингъл от дебютния им албум, който трябва да излезе в края на годината. Сингълът излиза у нас благодарение на "Орфей мюзик" – изключителен лицензиант на "Warner Music" за България.

За "Ofenbach":
• Най-слушаната френска група в света
• 2,8 милиарда стриймвания до момента, 11 милиона слушатели месечно в Spotify, над 460 милиона гледания в YouTube и над 20 синхронизационни сделки
• Сингълът „4U“ следва международните хитове „Wasted Love“ (Топ 100 в Spotify Global, Топ 10 в европейската ефирна класация), „Head Shoulders Knees & Toes“ (Топ 50 в Spotify Global, Топ 10 в европейската ефирна класация), 'Be Mine' (Топ 10 в европейската ефирна класация), „Hurricane feat. Ella Henderson“ (Топ 15 в европейската ефирна класация)
• Сертификати в цяла Европа: Франция, Австрия, Швейцария, Норвегия, Италия, Германия, Финландия, Швеция, Холандия, Португалия, Белгия, както и в Мексико
• Топ стрийминг територии (международни): Германия, САЩ, Полша, Италия, Русия
• Официални ремикси за звезди като "Coldplay" и Селена Гомес („Let Somebody Go“), Ед Шийрън („Shivers“), Дуа Липа („Physical“), Давид Гета и др.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.