Чуй Том Круз в изпълнение на рок хита Pour Some Sugar on Me в мюзикъла Rock of Ages!

Pinterest LinkedIn +

Холивудската звезда Том Круз (Tom Cruize) призна, че се е научил да пее за ролята си на рок иконата Стейси Джакс в новия мюзикъл "Рок завинаги" (Rock of Ages).

Актьорът разкри, че е посещавал в продължение на месеци уроци при вокален педагог, за да е максимално достоверен в изпълнението си, по време на премиерата на филма в Лондон.

"Винаги съм следвал едно и също правило - да правя всичко сам. Не исках друг да пее вместо мен, затова просто тръгнах на уроци. Овладях техника на дишане и други специфични детайли. Сега мога да кажа, че съм открил своя рокерски глас, колкото и да не ми се вярваше, че имам такъв", коментира със смях Круз.


В продукцията, която е екранна версия на бродуейската пиеса от 2006 година, той изпълнява хитове като Paradise City на Guns N' Roses, Wanted Dead of Alive на Bon Jovi, Pour Some Sugar on Me на Def Leppard, Rock You Like a Hurricane на Scorpions и др.

Режисьор на филма е Адам Шанкман, а в каста откриваме и имена като Алек Болдуин, Ръсел Бранд, Катрин Зита-Джоунс, Пол Джамати и др.

И за да привлечем вниманието ви още повече, ви предлагаме изпълнението на Круз на парчето Pour Some Sugar on Me, с което да прецените доколко добре се справя с вокалните задачи.


Сподели.