Чуй новия албум на Серж Танкиан - Harakiri

Pinterest LinkedIn +

Третият солов албум на вокалиста на американската алтърнатив метъл банда System of a Down, Серж Танкиан (Serj Tankian), се нарича Harakiri и вече може да бъде чут в официалния сайт на изпълнителя, въпреки че официалната му премиера е насрочена за 9 юли (понеделник).

Harakiri се явява наследник на симфоничния Imperfect Harmonies от 2010 г. и представлява първият от поредицата четири соло албума, които ще бъдат издадени през определени интервали от време. Следващите три ще се казват Orca, Jazz-Iz-Christ и Fuktronic.

Harakiri съдържа единадесет песни, включително последния сингъл Harakiri, който излезе на 20 юни, както и предните два сингъла - Cornucopia и Figure It Out.

System of a Down заявиха, че за момента не плануват работа по нов албум на групата. Последният, Hypnotize, бе издаден година преди разпадането им през 2006 г. През 2011 г. бандата се реформира за серия от турнета и европейски фестивали.

През август SOAD ще оглави два канадски фестивала - Heavy MTL и Heavy T.O., а след това планува лятно турне в САЩ и Канада заедно с Deftones.


Сподели.