Чухте ли как звучи "Васко Жабата" на френски?

Pinterest LinkedIn +

Старият фолк хит "Комбайна-вършачка", който нашумя напоследък със заглавието "Васко Жабата", превзе Балканите. И не само!

В мрежата се появи неочаквана версия на песента - изпълнена на френски от младата певица Александра Панайотова. Предлагаме ви да чуете по-веселата версия на "Васко Жабата"!

Междувременно музикалната компания "Warner Music" придоби правата върху въпросната песен на оркестър "Камчия" и направи официален ремикс, който вече се разпространява по целия свят. Автори на новата дискотечна версия, която също може да чуете по-долу, са италианският диджей Фабрицио Паризи и музикантът и продуцент The Editor.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.