Чудото Audi RS7 - колата, която няма нужда от шофьор

Pinterest LinkedIn +

Фантастичните изобретения от филмите и книгите рано или късно стават реалност. Така е и с автомобилите, които нямат нужда от шофьор. Мечтата Audi RS7 вече съществува. Германската компания представи на пистата Хокенхайм колата, управлявана от изкуствен интелект, който се справя много добре. Това технологично чудо може да доведе до истинска революция в безопасността по пътищата, а самото шоу бе наблюдавано от световния шампион по футбол с националния отбор на Германия и звезда на Байерн - Бастиан Швайнщайгер.

Фантастичните изобретения от филмите и книгите рано или късно стават реалност. Така е и с автомобилите, които нямат нужда от шофьор.

Мечтата Audi RS7 вече съществува. Германската компания представи на пистата Хокенхайм колата, управлявана от изкуствен интелект, който се справя много добре.

Това технологично чудо може да доведе до истинска революция в безопасността по пътищата, а самото шоу бе наблюдавано от световния шампион по футбол с националния отбор на Германия и звезда на Байерн - Бастиан Швайнщайгер.


Сподели.