Christina Aguilera пее по сватби

Pinterest LinkedIn +

Пламенната соул R&B певица от еквадорски произход Кристина Агилера (Christina Aguilera) е изпълнила три песни на сватбената церемония на руския бизнесмен милиардер Андрей Мелниченко и бившата мис Югославия Александра Коктович. За ангажимента й младоженецът е заплатил сумата от £2 000 000.

Идолизираната от тийнейджърите изпълнителка и нейният годеник Джордан Братман (Jordan Bratman) са били докарани на церемонията с частен самолет и настанени в хотел, с цена на една нощувка £2000.

Освен Агилера в събитието са участвали Уитни Хюстън (Witney Houston), Енрике Иглесиас (Enrique Iglesias) и неговият баща Хулио (Julio Iglesias). Сред листа със специалните гости пък са фигурирали имената на руския президент Владимир Путин и собственика на първодивизионния футболен клуб Челси - Роман Абрамович.

Самата церемония се е състояла в параклис, демонтиран от Русия и пренесен в южна Франция. По информация на вътрешен човек, цитиран от английския всекидневник Sun, "Всичко това ще да струваше най-малко 20 милиона британски лири. В сравнение с тази, сватбата на Виктория Бекъм излеждаше като граждански брак."

Според същия източник "Кристина си свърши работата брилянтно. Не останаха ненавлажнени очи, когато тя запя "Beautiful"." Не са останали и празни стомаси предвид факта, че храната е била приготвена от един от най-добрите готвачи в света - Alain Ducasse.

Сподели.