Четвъртата част на "Карибски пирати" с официално име

Pinterest LinkedIn +

Четвъртото продължение на хитовата поредица "Pirates of the Caribbean" получи официално име. Създателите от Disney разкриха, че филмът ще е озаглавен "One Stranger Tides" и ще се появи на екран през лятото на 2011 г.

В главната роля отново ще блести филмовата звезда Джони Деп (Johnny Depp), който за поредното си превъплъщение в образа на капитан Джак Спароу, ще получи баснословния хонорар от 56 милиона долара. Тази сума ще превърне Деп в най-скъпоплатеният актьор в света.


След като Джони обра 56 милиона долара от бюджета..

Все още обаче няма официално потвърждение кой ще застане на режисьорското място след оттеглянето на Гор Вербински. Засега, най-спряганите имена са тези на испанеца Хуан Карлос Фреснадильо и Роб Маршал (Rob Marshall).

Блокбъстърът ще се радва на сериозна конкуренция в боксофиса през 2011-та година. Тогава на голям екран се очаква да излязат още последният епизод на сагата за Хари Потър, "Spiderman 4", "Transformers 3", "Kung Fu Panda 2" и евентуално "Captain America".


За Орландо и Кийра не останаха финанси за хонорари и няма да ги видим в четвъртата част...

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.