Четири сетива в четири сезона за четири дни през призмата на четири модни колекции

Pinterest LinkedIn +

Четири модни колекции се превръщат във вълнуващ пърформанс в столицата. От четвъртък до неделя атрактивни модели на дизайнера Наталия Живкова ще станат част от поп-ъп изложби, представящи четири човешки сетива - зрение, обоняние, слух и вкус. Първото събитие е между 19 и 22 ноември, на ул. Хан Крум 4.

Представянето на облеклата е завършекът на всяка колекция ,в проекта Наталия Живкова ще покаже четири концепции, обединени от бранда Jar&Jam. Те са различни, иновативни, модерни, в стила на марката с вкусно и завоалирано име. Препратките към гурме-културата акцентират не върху човешка необходимост, а представляват пир за сетивата.

Наталия Живкова

Предстоят четири поп-ъп изложби за по четири дни. Ще възникват внезапно и неочаквано на централната локация в София, ул. Хан Крум 4 , където ще може да се докоснете и да усетите всяка една колекция, която съм създавала. Всяка изложба ще бъде фокусирана върху концепцията и стила на дрехите. Ще може да разгледате отблизо, да облечете и да усетите Jar&Jam. За мен модата е преживяване и всяка изложба ще бъде посветена на сетиво, което ще подсилим с връзката му със сезон и самите дрехи“ казва Наталия.

Проектът е подкрепен от Национален фонд „Култура“, по програма „Творчески инициативи“, а първата поп-ъп изложба носи името “Autumn view” и ще бъде представена най-новата колекция „saa7ura7ion”. 

Изострете сетивата си и заповядайте за глътка свежест и настроение към временните изложби на ул. Хан Крум 4.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.