Честита Нова година с вълшебната "Алелуя" в изпълнение на Андреа Бочели и талантливата му дъщеря. Насладете се!

Pinterest LinkedIn +

Да посрещнем Новата година с надежда! След края на напрегнатата 2020-та е време да погледнем напред и да си пожелаем пожелание здраве и по-спокойни дни. В първия ден от 2021 година поздравяваме читателите на Avtora.com с една вълшебна и омиротворяваща композиция. Насладете се на известната песен на канадския музикант Ленърд Коен "Hallelujah" в изпълнение на Андреа Бочели и на талантливата му дъщеричка Вирджиния! 

Видеото е заснето преди броени дни (12 декември 2020 г.) в Кралския театър в Парма (Teatro Regio di Parma). То е част от коледното представление, което Андреа Бочели изнесе пред празна зала, но беше предавано на живо по целия свят при огромен интерес от страна на почитателите му. Световноизвестният музикант приключва годината и с нов албум, озаглавен "Believe".

До момента видеото с песента "Hallelujah" е заредило с положителна енергия близо 7 милиона души. "Божествено! Страхотен дует на баща и дете, които пеят като ангели", "Докосва дълбоко сърцето ми! Толкова много емоция в тази песен. Обичам безграничния му глас и Вирджиния е очарователна!", " Толкова е красива. Децата са истински дар от Бога", "Ленърд Коен живее чрез музиката си", "Красиво. Само ми се иска да я беше оставил да попее повече..." - не сдържат емоциите си потребителите в YouTube

Припомняме, че точно осем месеца по-рано италианският тенор изнесе грандиозен великденски концерт без публика в катедралата Дуомо в Милано. Озаглавен „Музика за надежда“, концертът на Бочели беше излъчен в глобален мащаб чрез YouTube канала на музиканта. Нестандартното решение беше свързано с мерките за социална дистанция по целия свят във връзка с пандемията от коронавирус и даде възможност на милиони души да се насладят на ангелския глас на певеца.

Направете го и вие!

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.