Чарлийз Терон ще играе в биографичен филм за Краси Аврамов

Pinterest LinkedIn +


Филм, базиран на автобиографията на Красимир Аврамов, ще бъде сниман в САЩ. Още по-любопитно е, че в лентата ще участва холивудската звезда Чарлийз Терон. Новината обяви самият изпълнител по БГ Радио, където представи предпремиерно новата си песен "Теб те няма". 

Аврамов уточни, че се познава отдавна с холивудската красавица познават покрай съвместната им работа в организация за защита на китовете. В ролята на самия Аврамов по всяка вероятност ще влезе Джош Хартнет, а Чарлийз ще изиграе българска мениджърка на звездата.

Пред Наско от "Любими песни за любими хора" певецът разказа, че идеята за филма на неговия бивш продуцент Джъстин Ким, който преди известно време неочаквано му се обадил и му предложил да екранизира книгата му "Между два свята". Реализацията ще отнеме няколко години, но по всяка вероятност част от снимките ще бъдат осъществени в България.

Другите новини покрай Аврамов са, че тази вечер предстои премиерата на песента му "Теб те няма", написана музика на Митко Щерев, тестът на Александър Петров и аранжирана от Георги Андреев, а през октомври готви концерт спектакъл в НДК, който ще се заснеме за телевизията.

Красимир Аврамов е български изпълнител и актьор, който има три албума. Част от кариерата си гради в САЩ, където заминава през 1998 г. През 2009 г. е избран да представи България в конкурса "Евровизия 2009". Изборът му е остро критикуван и свързан със съмнения за манипулиране на вота. На самия конкурс, проведен в Москва, Аврамов заема 16-то място в полуфинала със седем точки и не се класира за големия финал.
Сподели.