Чарлийз Терон и дългите й крака превзеха корицата на GQ

Pinterest LinkedIn +

Красотата не е всичко! И е факт, че Чарлийз Терон знае това от личен опит. Актрисата е известна във филмовата индустрия с честите си откази от роли, които биха акцентирали основно върху красотата й.

ВИЖ ОЩЕ: Звездите по бельо – (не)очаквано добра комбинация

Явно всичко си заслужава, защото през 2004 г. си спечели Оскар именно с тази стратегия. Качвайки повече от 13 килограма, тя влезе перфектно в образа на серийната убийца Айлийн Уорнос в Monster (Чудовище).

Може да се похвали и с втора номинация за наградите на Академията за лентата North Country с отново недотам привлекателна визия. А за Mad Max: Fury Road (Лудия Макс: Пътят на яростта) Чарлийз решава, че драстичната подстрижка ще бъде прекрасно допълнение към изкуствената ръка на Фюриоза.

Въпреки че е лице на марката Dior от години, 40-годишната Чарлийз заявява открито, че красотата й често се обръща срещу нея. 

"Колко роли за изящни и високи 170 см. и повече дами има? Когато стане въпрос за сериозни такива, красивите хора биват отхвърлени първи", коментира звездата пред британското издание на списание Vogue.

Едно е ясно – ако се абстрахираме от пленителния й чар, с ръка на сърцето можем да кажем, че Чарлийз притежава и уникален талант. Което пък е напълно достатъчно, за да остане дълго на звездния небосклон – независимо от превъплъщенията, в които ще можем да я наблюдаваме през годините.

Сподели.