Чарли Шийн нахлу с танк в CBS (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Чарли Шийн за пореден път затвърди славата си на човек, който обича да скандализира, влизайки в студиото на CBS с танк. Актьорът гостува на водещия Конан О`Брайън по повод камео участието си в Scary Movie 5 (Страшен филм 5), в който си партнира с друга не по-малко скандална холивудска знаменитост - Линдзи Лоън.

Танкът, с който Шийн пристигна заедно с две красавици, е съвсем истински. Нетрадиционната поява напомни за неочакваната раздяла на актьора с телевизионния канал CBS, в чийто ефир Шийн присъства години наред, изпълнявайки главната роля в популярния комедиен сериал "Двама мъже и половина".

През 2011 г. продуцентът на сериала Чък Лори (Chuck Lorre) и компанията Warner Bros. уволниха Чарли Шийн, който се закле, че рано или късно ще се завърне в студиото на CBS. Въпреки понижения си рейтинг един от най-популярните ситкоми за последните 10 години се сдоби със следващ сезон, като след уволнението на Чарли новата звезда в сериала стана Аштън Къчър.

Чарли Шийн не стоя дълго без работа, завръщайки се на телевизионния екран с новата комедия Anger Management. В нея той влиза ролята на психотерапевт, помагащ на хората, изпитващи проблеми с овладяването на гнева.

На въпроса на Конан О`Брайън как самият той овладява гнева си, Шийн отговори, че държи нещата под контрол, като удря с бухалка чувал, пълен с дини, представяйки си, че вътре е Чък Лори.


Сподели.