21 Март 2018, 05:11

Чанта или раница? И двете! 7 идеи за практичен, но много як подарък

Google+ Pinterest LinkedIn +

За повечето от нас чантата е просто онзи предмет, в който набързо нахвърляме всичко, преди да излезем по задачи, понеже и без това закъсняваме... Да му се не види, трябваше да си навием будилника за 15 минути по-рано, какъв ни е проблемът, защо сме такива заплеси! Но всички чанти не са създадени равни – вижте защо...

Knomo Lincoln 15 X-slim (цена 149 лв.)


Купи Knomo Lincoln 15 X-slim ТУК

Когато нещо носи името "Линкълн", можете да сте сигурни, че от него струи стил. Това е практична и многофункционална чанта за ежедневна употреба, в която можете да носите своя лаптоп и/или важни документи. Отделението за преносим компютър е специално подсилено, така че да предпази устройството от удари.

Knomo Fargo Backpack (цена 169 лв.)


Купи Knomo Fargo Backpack ТУК

Може би предпочитате да носите лаптопа си в раница? Все пак, чантите не си пасват със стила на всеки. Тази раница е направена от специална материя, която се отличава с изключителна здравина. Освен това е максимално непромокаема, така че разни дреболии като дъждовете от миналото лято да не ви притесняват.

Xtorm Solar Power Helios (цена 179 лв.)


Купи Xtorm Solar Power Helios ТУК

Ако не сте точно градски човек и бетонната джунгла не може да ви задържи за дълго, това предложение е точно за вас – със солиден обем от 25 литра, тази раница може да побере всичко, от което бихте имали нужда. Най-голямото й предимство обаче е друго и се забелязва веднага – 4-ватов слънчев панел, който "пълни" презареждаема 4000 mAh батерия. С нея можете да зареждате до две устройства където и да се намирате, без да имате нужда от контакт с електрическата мрежа.

Catalyst Waterproof sleeve (цена 79 лв.)


Купи Catalyst Waterproof sleeve ТУК

Тази чанта може на пръв поглед да ви се стори леко смешна, но пък е доста практична. Носи се на рамо и побира всякакъв размер таблети, тетрадки, тефтери и различни други принадлежности. Защитена е от удари със специална EVA пяна, освен това покрива стандарта IP66 за защита от дъжд, сняг, мръсотия и всякакви други гадости.

Moshi Urbana Slim Laptop Briefcase (цена 199 лв.)


Купи Moshi Urbana Slim Laptop Briefcase ТУК

Ето една чанта, което наистина изглежда необикновено – няма да видите много куфарчета с пирамидална форма, но пък можете да сте сигурни, че няма да остане незабелязана. Направена от еко кожа и водоустойчив текстил, чантата е защитена от прах и вода, а вътрешността е от микрофибърна материя, така че предпазва всичко в нея от надраскване и удари.

Tab Zoo Tiger Universal Sleeve (цена 49 лв.)


Купи Tab Zoo Tiger Universal Sleeve ТУК

Да не забравяме и най-малките – все повече деца (за добро или лошо) се сдобиват с таблети, така че не е зле от рано да ги научите да ги пазят. Това не е точно чанта, а калъфче за всякакви таблети до 10,1 инча. Има вид на животно, което го превръща едновременно в забавление за малчуганите и сигурна защита за устройството. Направен е от неопрен, който осигурява добра протекция при изпускане, удар или натиск.

Cocoon GRID-IT! Organizer CPG10 (цена 49 лв.)


Купи Cocoon GRID-IT! Organizer CPG10 ТУК

Това също не е чанта, а органайзер за подреждане на аксесоари, който се поставя в чанта. На пръв поглед може да ви изглежда ненужен, но явно не ви се е налагало да бъркате в продължение на минути в отчаян опит да си намерите мишката из цялата купчина други неща, захвърлени в куфарчето. Чрез GRID-IT! лесно ще приберете (и впоследствие откриете) всякакви кабели, захранвания, адаптери, флашки и практически всеки един аксесоар, за който е предвидено отделение.

Сподели.