Целувка от непознат?! Ето как го правят звездите на 6 юли - Деня на целувката!

Pinterest LinkedIn +

6 юли е малко по-особен ден за всички онези, за които любовта има значение в живота им. На тази дата в цял свят празнуваме Деня на целувката.

Официално, той съществува от края на XIX век, когато във Великобритания решили, че това е толкова приятно и значимо житейско занимание, че трябва да му се посвети и празник. Разбира се, характерът му е неофициален, но това не пречи да го почитат милиони души на планетата.


Вероятно най-известната звездна целувка все още крепи Брад и Анджи...

Така, че ако сте пропуснали сутринта да целунете любимия/ любимата, ето ви повод да поправите тази грешка по-късно през деня.

Ако пък сърцето ви все още не е заето, на улицата има толкова непознати, а и честно - не е ли много по-приятно да ви поздравят по този начин, отколкото с вече традиционната за нашите географски ширини намръщена физиономия.


Нетрадиционна за едни и повод за щастие за други...

И за да сме докрай изрядни в посланието, след броени дни ще ви представим десетте най-легендарни екранни целувки в историята на киното. Дотогава пък - просто сборна галерия от популярни имена, които се обичат и вярват, че любовта може да победи всичко на този свят (или поне го правеха доскоро)...

Сподели.