Цеца Величкович и 60 минути еротично видео в новия Playboy

Pinterest LinkedIn +

Сръбската турбо-фолк легенда Цеца Величкович отговаря на плейбойските “20 въпроса” в ноемврийския брой на "Playboy". Номер едно блондинка на Playmate България 2005 пък е на корицата на списанието и едно от 12-те момичета, представени с еротични клипове в DVD-приложнието.

Най-добре представилата се блондинка в конкурса Playmate България 2005 – класираната на трето място Доли Димитрова, е момичето от корицата на ноемврийския брой на Playboy, който е на пазара от 28 октомври. Списанието излиза в увеличен обем от 148 страници, а като приложение към него е добавено луксозно опаковано DVD. Едночасовият видеоматериал съдържа еротични клипове с 12-те финалистки от конкурса, плюс репортаж от самото шоу в центъра на София през юли, както и кратък филм за заснемането на фотосесиите в курорта Русалка.


Доли Димитрова

Втората голяма сесия в ноемврийския брой е на друга блондинка – чаровната Деница Стоянова, която се класира четвърта на Playmate of the Year. В рубриката Българско фото с подбрани еротични фотографии на няколко модела този месец гостува Мими Николова-Жужата. Още нейни снимки могат да се видят и на адрес www.miminikolova.com.


Деница Стоянова

Чуждестрнното присъствие този път е холивудската сексбомба Диора Беърд, позната и от изявата си в актуалната комедия “Ловци на шаферки”.

Голямото Playboy Интервю в #44 е с шефа на Съюза на артистите Христо Мутафчиев. От този брой със своя постоянна рубрика се представя и нашумялата актриса, певица и писателка Ваня Щерева. Тя започва своя поредица, разказваща любопитни истории от живота на шоу-знаменитостите.

Сподели.