Call of Duty 4: Modern Warfare

Pinterest LinkedIn +

Име: Call of Duty 4: Modern Warfare Жанр: Екшън Производител: GLU Платформа: Мобилни игри

Играйте като член на САС и Американската морска пехота и разконспирирайте източника за нарастващия ултра национализъм в Близкият Изток. Използвайте оръжия като РПГ-та и автомати, за да помогнете на екипа си да постигне успех. Хаосът и разрушенията ще павират вашия път!

Популярните и обсъждани от много критици серии на Call of Duty са известни със своята интензивност, епични моменти на бойното поле и мултиплейър екшън. Мобилната версия на играта съдържа 9 мисии в основен режим, в които вие - в ролята на член на британските САС, и Американската морска пехота, имате тежката задача да се изправите срещу вражеска група, която застрашава целия свят.

Call of Duty 4: Modern Warfare е изпълнена с уникални специални ефекти, невиждани досега в мобилните игри, чрез които ще се потопите максимално в хаоса на войната. Можете да използвате прикритието на средата около вас, за да сте една крачка по-напред от враговете си. Ще имате шанса да се възползвате от всякакъв тип оръжия, включително снайпери, гранати, базуки, C4 експлозиви и др. Екипът ви ще ви асистира в битките и ако имате нужда от медицинска помощ, ще бъде до вас.

Тези и още много уникални елементи присъстват в мобилната интерпретация на една от най-известните игри на нашето време – Call of Duty 4: Modern Warfare! Заредете автоматите!

За да свалиш играта на своя телефон, изпрати код A0096 с безплатен SMS на номер 888 (само за абонати на Мобилтел). Ще получиш линк за изтегляне.

 

Сподели.