Бургазлийката Нели Иванова победи в Survivor Bg

Pinterest LinkedIn +

29-годишната Нели Иванова спечели голямата награда в първото българско издание на риалити-шоуто Survivor. Бургазлийката грабна сумата от 250 000 лева на финала, който беше излъчен на живо от зала 2 на НДК вчера.

Последният племенен съвет на племето Кубрат се излъчи от България, за да определи големия победител в играта. По време на лайфа имаше директни връзки от родните градове на двамата финаисти Ахмед и Нели - Якоруда и Бургас. В реално време водещият Камен Воденичаров, заедно с още двама охранители и полицейски ескорт, взе паричната награда и урната с последните гласове и ги донесе в залата.


Камен Воденичаров пази кутията с голямата награда, преди да я връчи на победителя Снимка: Avtora.com

За да обявят първото място в Survivor BG, организаторите събраха отново финалния съвет, който се състоеше от Звездомир, Иван, Таня, Семра, Петя, Валентин  и Атанас. В залата бяха посрещнати тържествено и двамата финалисти, като Ахмед бше представен от шестима културисти, а Нели представи себе си сама като изпя песента “I Will Survive” на  Gloria Gaynor.


Участниците в първия сезон на риалити шоуто Survivor BG
Снимка: Avtora.com

Сървайвърите бяха изненадани и с въпроси от известни личности като историка Божидар Димитров, лекоатлетката Стефка Костадинова, поп-фолк певицата Мария, естрадния певец Орлин Горанов, гимнастичката Лили Игнатова, актрисата Аня Пенчева, водещата на "Море от любов" Наталия Симеонова и кмета на София Бойко Борисов. Екипът на риалити-шоуто беше подготвил и изненада за Семра, като й подари страницата от вестник Пламък, в който преди години тя е публикувала стиховете си.

На финалното преброяване на гласовете бяха поканени да присъстват и първите седем изгонени от играта - Оля, Марго, Дияна, Александър, Илиана, Костадин и Андрей. След като запечатаната урна беше отворена и гласовете бяха обявени, стана ясно, че победител в Survivor BG е Нели, която спечели с 4 на 3 гласа срещу Ахмед. За бургазлийката бяха гласували Звездомир, Таня, Иван и Петя.


Дует Каризма връчиха наградата за трето място на Наско
Снимка: Avtora.com


Не само първото място в играта беше наградено. С парични премии си тръгнаха и Ахмед Шуганов и Атанас Генев, които заеха второто и трето място. Те отнесоха със себе си съответо по 25 000 и 15 000 лева. Голямата награда от четвърт милион лева бе връчена на Нели от генералния директор на БТВ - Вики Политова, която поднесе и поредната изненада за феновече на приключенското риалити. Тя обяви, че вторият сезон на Survivor BG ще бъде реализиран още другата година, като ще се снима "на едно много далечно място, където приключението е начин на живот".


Вики Политова връчва голямата награда на Нели Иванова
Снимка: Avtora.com

"Според изследване на аудиторита в цяла Европа българският Survivor заема първо място по гледаемост пред всички европейски издания на риалитито”, това обяви самият Слави Трифонов преди началото на живото излъчване от зала 2 на НДК.

Финалът на първия сезон на играта бе поставен със символичната за сървайвърите песен "Детство мое", която бе изпълнена от детска формация.

Сподели.