bTV Cinema се хвърля "Срещу гравитацията"! Промо на новия sci-fi сериал Defying Gravity

Pinterest LinkedIn +

Фантастичният сериал "Срещу гравитацията" (Defying Gravity) тръгва премиерно за България на 7 април по bTV Cinema. Драматичната поредица ще се излъчва всеки уикенд от 18:00 часа.

През 2052 година правителствата на пет държави изпращат в космоса осем астронавти - четирима мъже и четири жени, на шестгодишна международна секретна мисия, която ще ги отведе из цялата Слънчева система.

На международния космически кораб "Антарес", следващата амбициозна мисия в космоса след кацането на Марс, животът на астронавтите постоянно се записва и се излъчва на Земята, като част от документален филм, но и като наблюдение на мисията.

Defying Gravity

Въпреки устройството за потискане на либидото, носено от всеки, сред някои членове на екипажа се развиват романтични чувства. Всичко, което те правят е контролирано и всяка емоция, която изпитват е подробно анализирана – всичко се наблюдава от Земята. А съвсем скоро откриват и, че истинската им задача съвсем не е такава, каквато са си мислили.

В главните роли зрителите на по bTV Cinema ще видят Рон Ливингстън, Малик Йоба, Андрю Еърлайн, Карън ЛеБланк, Дилън Тайлър, Кристина Кокс и др.


Сподели.