Брутални секс сцени скандализират в новия български филм Love.net. Виж трейлър (18+)

Pinterest LinkedIn +

Още преди да се появи на екран, най-новият български филм Love.net успя да скандализира родната общественост.

Причината - горещите еротични сцени, които са представени в толкова натурален вид, че най-вероятно лентата ще бъде излъчвана със задължителната червена точка 18+.

В мрежата вече се появи и дебютният teaser трейлър, който е минал под ударите на цензурата, но дори и в този си вид пак съдържа намеци за твърде еротично съдържание. Всъщност, логиката за това е налице - все пак сюжетът разказва историите на няколко двойки персонажи, които използват интернет като място за забавление или откриване на любовта чрез сайт за запознанства.

Режисьор на лентата е Илиян Джевелеков, а в актьорския състав има и доста познати имена - Захари Бахаров, Койна Русева, Христо Шопов, Дияна Добрева, Лилия Чешмеджиева и дори топмоделът Диляна Попова, която също не ни спестява еротични гледки. Не можем да пропуснем и епизодичното, но все пак запомнящо се участие на вокала на Uriah Heep Джон Лоутън, както и на Йорданка Христова.

Продукцията е снимана през есента на 2009 в София, а тази година екипът се пренесе и в имението Лискомб Парк край Лондон и градчето Сейнт Албанс във Великобритания. Копродуцент на Love.Net пък е Нова телевизия, а още отсега се очаква филмът да е поне толкова успешен, колкото "Дзифт". Дали това ще се случи, ще разберем след 21 януари, когато е официалната му премиера.

Get the Flash Player to see this player.
Сподели.