Брус Уилис стана рекламно лице на руска банка

Pinterest LinkedIn +

Филмовата звезда Брус Уилис (Bruce Willis) е новото лице на руската банка Trust.

Тя е сред най-мощните като актив в Русия и вероятно именно това е в основата на контракта, макар нито една от двете страни да не споменава какъв хонорар ще получи прочутият актьор.

Договорът е за срок от една година, а вицепрезидентът по комуникациите на компанията Дмитрий Чуксеев разкри, че първата рекламна кампания на звездата ще се появи съвсем скоро, като първоначално ще излезе в интернет.

За сметка на това обаче, типичният имидж на Брус - като суров екшън герой вече е използван за редица постери, които висят по улиците на Москва. На тях като слоган е изписана фразата "Trust е точно като мен, само че е банка”.

Любопитен факт е, че актьорът заменя в ролята му на рекламно лице на Trust тежкоатлета Владимир Турчински, който почина изненадващо през миналата година.

Уилис обаче съвсем не е единствената знаменитост, чийто лик промотира различни руски марки или корпорации. Така например колегата му Силвестър Сталоун (Sylvester Stallone) рекламира водка, а Наоми Кембъл (Naomi Campbell) - жилища. 

Сподели.