Брус Лий възкръсва в EA Sports UFC на 17 юни (Видео)

Pinterest LinkedIn +

EA Sports UFC ще излезе за Xbox One и PlayStation 4 на 17 юни, но два месеца преди рилийза й Electronic Arts дава стимул за закупуването на играта преди тази дата, на който малцина истински фенове на бойните изкуства ще устоят.

Едва ли има някой, който не иска да почувства какво е да си Брус Лий. "Да се движиш като Брус Лий, да се биеш като Брус Лий и да побеждаваш като Брус Лий – човека, поставил основата на модерните смесени бойни изкуства."

Идеята на компанията да включи покойната легенда в играта, лицензирана от най-голямата компания за промотирането на смесени бойни изкуства в света Ultimate Fighting Championship, беше приета със смесени чувства от феновете на Брус Лий. В крайна сметка трудното решение беше взето в тясно и плодотворно сътрудничество с Bruce Lee Enterprises.

"В EA Sports UFC вие имате водещата организация зад най-бързо развиващия се спорт в света – UFC, и най-емблематичната личност, свързана с бойните изкуства, в историята", възкликва изпълнителният директор на играта Брайън Хайс, отхвърляйки сериозността на всякакви аргументи срещу използването на името и външната прилика с покойния актьор и боец за комерсиални цели.

Той също така твърди, че дигиталният двойник на Лий, включен в играта, не просто прилича на своя първообраз. "Той Е Брус Лий!".


Сподели.