Bruce Dickinson от Iron Maiden стана и радиоводещ

Pinterest LinkedIn +

Фронтменът на рок-динозаврите Iron Maiden, Bruce Dickinson, се переквалифицира в радиоводещ, съобщи Blabbermouth.net. От началото на октомври, музикантът може да бъде слушан в ефира на цифровото радио 6Music.“Харесва ми да правя собствено шоу и се радвам, че то постига успех, - споделя Дикинсън. – Ние наистина можем да пускаме и смесваме каквото, по дяволите, си искаме - от Alice Cooper до модерни групи като Viking Skull.”

Това не е единственото, с което Брус, успява да прави, освен основните си занимания в Iron Maiden. Освен писател и фектовач, той, също така заработва и като пилот - вози пътници в неголяма авиокомпания.

“Преди няколко месеца летях за Африка, - спомня си Дикинсън. - Полетът трае седем часа. Около полунощ, капитанът залитна и неочаквано повърна върху мен. Прекарах следващите няколко часа покрит с тая гадост. Тогава си помислих, че дори в най-лошите ми дни в рок-музиката, никой не е повръщал върху мен. Понякога летенето може да бъде още по-рокендрол по дух, отколкото свиренето в рок-група!”
Сподели.