Бритни Спиърс отново е екстремно секси и в отлична форма. Виж перфектното й тяло тук!

Pinterest LinkedIn +

На 31 години и след две бременности Бритни Спиърс отново е във върхова форма, а тялото й е също толкова стегнато и добре оформено, както по времето на Baby One More Time – един от най-големите хитове на 1999 г.

В юнския брой на сп. Shape, на чиято корица Бритни позира в бял бански костюм, наред с горещите фотографии е включено и интервю с нея, а основната му тема логично е свързана с диетата и тренировъчния й режим.

"Вече карам 30-те и усещам, че ми се налага да полагам повече усилия, за да се поддържам в желаната форма", споделя носителката на Grammy, 6 MTV Video Music Awards и 9 Billboard Music Awards, която през 2012 г. заработи близо $60 млн., оглавявайки класацията на Forbes на жените изпълнителки с най-големи приходи.  

"Правя йога по 90 минути два пъти седмично и много кардио – три едночасови сесии седмично с моя треньор", разкрива още певицата. В момента тя се подготвя за предстоящата си концертна серия в Лас Вегас, която ще включва 40 дати в Planet Hollywood.

Нейният последен албум Femme Fatale излезе през 2011 г. и бе подкрепен със световно турне от 79 дати, което генерира $68,7 млн.

Сподели.